Srečke

Naj se ti nasmehne

Srečka ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije. Hitre, zabavne in navihane prinašajo dobro voljo že od leta 1971. So majhna zabava za prav vse. Zdaj imajo osveženo podobo, so polne dobre volje ter lepi trenutkov. Smehljajo se na vam najbližjem prodajnem mestu.

 

 

ASTROSKOP

Srečka ASTROSKOP je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. V seriji je en glavni dobitek po 10.000 €.

Več 

LEGENDE

Srečka EKSPRES je z vami že 45 let! Je pa tudi srečka z največ dobitki. Ob jubileju je doživela le malce osvežitve, sicer pa je še vedno takšna, kot jo imate najrajši: nostalgična. Najbolj dobitna srečka LEGENDE vas navdušuje s šestimi retro vozili. Šest je tudi glavnih dobitkov po 1.000 €.

Več 

MOJE ZVEZDE

Srečka MOJE ZVEZDE je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. Glavni dobitek je 10.000 €, v seriji sta dva glavna dobitka.

Več

SREČNI SIMBOLI

SREČNI SIMBOLI so srečke za najbolj vraževerne. S pravo vražo in pravim simbolom lahko svojo srečo pomnožite, saj vas pod Srečnimi Simboli čakajo številni dobitki. Med njimi sta glavna kar dva po 20.000 €, ki se morda skrivata prav pod tistim simbolom, ki vam vedno prinaša srečo.

Več 

HITRA PRILOŽNOST

HITRA PRILOŽNOST je srečka za igralce, ki si želijo več drznosti. Prepoznate jo po kvadratni obliki in bleščavih cekinih. Izbirate lahko med dvema motivoma. Zmagovalna številka vam prinese glavni dobitek v vrednosti 20.000 €. V seriji sta dva glavna dobitka.

Več 

NORI TALON

Ustvarjena za krakočasenje strastnih kvartopircev. Srečko NORI TALON prepoznate po kvadratni obliki in norčavem harlekinu. Po navdihu lahko zbirate med dvema motivoma. Glavni dobitek je 20.000 €. V seriji sta dva glavna dobitka.

Več

HITRIH 200 €

Za vse neučakane, ki menijo, da je samo hitro dovolj hitro, je tukaj srečka HITRIH 200 €. Mimogrede ste lahko bogatejši za 200 €, saj je glavnih dobitkov kar 390, skupni sklad za dobitke pa je 380.000 €. In da veselja ne bi bilo prehitro konec, je na eni srečki možnih tudi več dobitkov!

Več

 

VELIKONOČKA

Prisrčna srečka, ki bo bližajoče se praznike zagotovo obarvala s srečo, saj je prav vsaka dobitna. Izbirate lahko med dvema motivoma. V seriji so trije glavni dobitki po 10.000 €.

Več

 

 

ČAROBNICE

ČAROBNICE  je srečka, zvarjena za veselje v najstarejši noči v letu. Številni dobitki čakajo na nabrušene kremplje čarovnic in vampirjev, ki si lahko pripraskajo tudi glavni dobitek, visok kar 30.000 €. Za čarovniške družbe so na voljo tudi paketi s po 50 srečkami, v katerih sta vsaj en dobitek po 10 € in en dobitek po 20 €.

Več

   

ZLATA PRILOŽNOST

Srečka ZLATA PRILOŽNOST vas osvoji že na prvi pogled. Je največja in tudi najbogatejša izmed srečk Loterije Slovenije. Polna adrenalina vam z zmagovalno številko lahko prinese glavni dobitek 30.000 €. V seriji so kar trije glavni dobitki.

Več

 

 

ZADETEK V POLNO

ZADETEK V POLNO izstopa že na pogled. Je največja, kot se za najbogatejšo srečko Loterije Slovenije tudi spodobi. Posebej zamišljena za ljubitelje družabnih iger. Z motivom pikada ali ročnega nogometa kar vabi k praskanju. Glavni dobitek je 30.000 €. V seriji so kar trije glavni dobitki. 

Več

   

 

PAKET SREČK

Majhne radosti si zaslužijo veliko pozornosti. Zato Loterija Slovenije ob posebnih priložnostih oblikuje zabave polne PAKETE SREČK. V vsakem paketu vam srečko ali dve podarimo. Paket je tudi odlično darilo. Na voljo na specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije blizu vas.

Več

 

 

NOVOLETNA SREČA

Novoletna srečka je navdih za iskriva presenečenja pod novoletnim drevescem, z dobrimi željami pa najsrečnejša novoletna kombinacija, ki bo vsakogar osrečila.

Vsaka srečka je namreč dobitna, svoj kanček veselja k novoletnemu vzdušju pa bo pričaralo še pet glavnih dobitkov po 10.000 €. Že na daleč drugačna in večja od drugih srečk je lahko lepo voščilo, ki bo zagotovo prineslo veliko prazničnih radosti.

Več

 

 


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies