deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

Srečke

Naj se ti nasmehne

Srečka ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije. Hitre, zabavne in navihane prinašajo dobro voljo že od leta 1971. So majhna zabava za prav vse. Zdaj imajo osveženo podobo, so polne dobre volje ter lepi trenutkov. Smehljajo se na vam najbližjem prodajnem mestu.

 

 

ASTROSKOP

Srečka ASTROSKOP je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. V seriji je en glavni dobitek po 10.000 €.

Več 

LEGENDE

Srečka EKSPRES je z vami že 45 let in še vedno takšna, kot jo imate najrajši: nostalgična. Srečka LEGENDE vas navdušuje s šestimi retro motivi in ima kar tri glavne dobitke po 1.000 €.

Več

HITRIH 200 €

Družina hitrih srečk je pripravljena za najbolj neučakane. S srečko HITRIH 200 € ste lahko mimogrede bogatejši za 200 €, saj je kar 400 glavnih dobitkov. Tako kot njena sestrska različica HITRIH 300 € je prav tako radodarna kot srečka HITRIH 200 €, saj je na eni srečki možnih več dobitkov!

Več

SREČNI SIMBOLI

SREČNI SIMBOLI so srečke za najbolj vraževerne. S pravo vražo in pravim simbolom lahko svojo srečo pomnožite, saj vas pod Srečnimi Simboli čakajo številni dobitki. Med njimi sta glavna kar dva po 20.000 €, ki se morda skrivata prav pod tistim simbolom, ki vam vedno prinaša srečo.

Več 

HITRIH 200 €

Za vse neučakane, ki menijo, da je samo hitro dovolj hitro, je tukaj srečka HITRIH 200 €. Mimogrede ste lahko bogatejši za 200 €, saj je glavnih dobitkov kar 390, skupni sklad za dobitke pa je 380.000 €. In da veselja ne bi bilo prehitro konec, je na eni srečki možnih tudi več dobitkov!

Več

 

ČAROBNICE

Čarobnica je srečka, zvarjena za veselje v najstrašnejši noči v letu. Prinaša številne dobitke, lahko pa vam pricopra glavnega v vrednosti kar 30.000 €. Za čarovniške družbe so na voljo tudi paketi s po 5 srečkami.

Več

HITRIH 300 € 

Hitri imajo srečo, zato je tukaj družina hitrih srečk. HITRIM 200 € se je pridružilo še HITRIH 300 € s kar 400 glavnimi dobitki po 300 €. HITRIH 300 € je srečka, ki ve, kako je, kadar se zelo mudi. Je pa tudi radodarna, saj je na eni srečki možnih več dobitkov!
 

Več

 

NOVOLETKA

Novoletka je navdih za iskriva presenečenja pod novoletnim drevescem, z dobrimi željami pa najsrečnejša novoletna kombinacija, ki bo vsakogar osrečila.

Vsaka srečka je namreč dobitna, svoj kanček veselja k novoletnemu vzdušju pa bodo pričarali še trije glavni dobitki po 10.000 €. Že na daleč drugačna je lahko lepo voščilo, ki bo zagotovo prineslo veliko prazničnih radosti.

Več

HUDA RENTA

Huda Renta je prva rentna srečka Loterije Slovenije, s katero si lahko pripraskate glavni dobitek v obliki mesečne rente 1.000 €, ki ob prevzemu prinaša še dodatnih 10.000 €. Poleg njega sta na voljo še dve renti, po 500 € ali 250 € na mesec, za celih 10 let in še kopica manjših dobitkov. Hudo je zadeti HUDO RENTO!

Več

 

 

 

 

ZLATA

ZLATA, ker je najbolj bogata. Glavni dobitek te Izredne srečke, izdane ob svoji 20-letnici, namreč znaša kar 200.000 €.

Poleg glavnega zadetka je v igri še več kot 69.000 dobitkov in kar štiri igre na eni srečki. ZLATA je res zlata.

Več


 

PAKET SREČK

Majhne radosti si zaslužijo veliko pozornosti. Zato Loterija Slovenije ob posebnih priložnostih oblikuje zabave polne PAKETE SREČK. V vsakem paketu vam srečko ali dve podarimo. Paket je tudi odlično darilo. Na voljo na specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije blizu vas.

Več

 


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies