IGRE Z ŽREBANJEM

  Igre z žrebanjem

  Super Loto logo
     

Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov. V Lotu sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih.
Poleg udeležbe v lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v lotku in lotu plus.
V igri je 22 vrst dobitkov.

 

 

Super Loto je izredni krog Lota, ki ga prirejamo občasno. Za glavni dobitek Super sedmico garantiramo 1 milijon evrov. Poleg sodelovanja v Super lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Super lotku in Super lotu plus.
V igri je prav tako 22 vrst dobitkov.

 

 

 


 

 
     

Eurojackpot je prva evropska igra v Sloveniji, ki jo Loterija Slovenije prireja skupaj z drugimi prireditelji iger na srečo. Garantirani sklad za glavni dobitek Jackpot je 10 milijonov EUR, največja vrednost sklada pa 90 milijonov EUR.

Žrebanja so ob petkih zvečer, na Pop TV.

 

 

Vikinglotto je igra, v kateri zagotovljeni sklad za glavni dobitek Viking znaša 3 milijone in lahko naraste vse do 35 milijonov. Zato so na severu nanj nori vse od leta 1993. Super, kajne?!
Žrebanja so vsako sredo zvečer.

 

 


 

   
     

3x3 plus 6 je dnevna igra, z žrebanjem vsak dan.
Ob nakupu igre prejmete potrdilo o vplačilu, na katerem je natisnjena kartica, ki vsebuje 9 naključno izbranih številk za vrstice A, B in C (po tri številke za vsako vrstico) in naključno izbrano šestmestno številko plus 6.
Igro lahko vplačate za največ 7 zaporednih žrebanj. Ob vplačilu sedmih zaporednih krogov vam vplačilo za osmi krog podarimo.
V igri je 5 vrst dobitkov.

 

 

 

   

 


 

SREČKE

Srečke

Naj se ti nasmehne

Srečka ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije. Hitre, zabavne in navihane prinašajo dobro voljo že od leta 1971. So majhna zabava za prav vse. Zdaj imajo osveženo podobo, so polne dobre volje ter lepi trenutkov. Smehljajo se na vam najbližjem prodajnem mestu.

 

 

ASTROSKOP

Srečka ASTROSKOP je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. V seriji je en glavni dobitek po 10.000 €.

Več

 

LEGENDE

Srečka EKSPRES je z vami že 45 let! Je pa tudi srečka z največ dobitki. Ob jubileju je doživela le malce osvežitve, sicer pa je še vedno takšna, kot jo imate najrajši: nostalgična. Najbolj dobitna srečka LEGENDE vas navdušuje s šestimi retro vozili. Šest je tudi glavnih dobitkov po 1.000 €.

Več

 

MOJE ZVEZDE

Srečka MOJE ZVEZDE je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. Glavni dobitek je 10.000 €, v seriji sta dva glavna dobitka.

Več

 

HITRA PRILOŽNOST

HITRA PRILOŽNOST je srečka za igralce, ki si želijo več drznosti. Prepoznate jo po kvadratni obliki in bleščavih cekinih. Izbirate lahko med dvema motivoma. Zmagovalna številka vam prinese glavni dobitek v vrednosti 20.000 €. V seriji sta dva glavna dobitka.

Več

 

NORI TALON

Ustvarjena za krakočasenje strastnih kvartopircev. Srečko NORI TALON prepoznate po kvadratni obliki in norčavem harlekinu. Po navdihu lahko zbirate med dvema motivoma. Glavni dobitek je 20.000 €. V seriji sta dva glavna dobitka.

Več

 

HITRIH 200 €

Za vse neučakane, ki menijo, da je samo hitro dovolj hitro, je tukaj srečka HITRIH 200 €. Mimogrede ste lahko bogatejši za 200 €, saj je glavnih dobitkov kar 390, skupni sklad za dobitke pa je 380.000 €. In da veselja ne bi bilo prehitro konec, je na eni srečki možnih tudi več dobitkov!

Več

 

 

 

VELIKONOČKA

Prisrčna srečka, ki bo bližajoče se praznike zagotovo obarvala s srečo, saj je prav vsaka dobitna. Izbirate lahko med dvema motivoma. V seriji so trije glavni dobitki po 10.000 €.

Več

 

 

ČAROBNICE

ČAROBNICE  je srečka, zvarjena za veselje v najstarejši noči v letu. Številni dobitki čakajo na nabrušene kremplje čarovnic in vampirjev, ki si lahko pripraskajo tudi glavni dobitek, visok kar 30.000 €. Za čarovniške družbe so na voljo tudi paketi s po 50 srečkami, v katerih sta vsaj en dobitek po 10 € in en dobitek po 20 €.

Več

   

ZLATA PRILOŽNOST

Srečka ZLATA PRILOŽNOST vas osvoji že na prvi pogled. Je največja in tudi najbogatejša izmed srečk Loterije Slovenije. Polna adrenalina vam z zmagovalno številko lahko prinese glavni dobitek 30.000 €. V seriji so kar trije glavni dobitki.

Več

 

 

ZADETEK V POLNO

ZADETEK V POLNO izstopa že na pogled. Je največja, kot se za najbogatejšo srečko Loterije Slovenije tudi spodobi. Posebej zamišljena za ljubitelje družabnih iger. Z motivom pikada ali ročnega nogometa kar vabi k praskanju. Glavni dobitek je 30.000 €. V seriji so kar trije glavni dobitki. 

Več

   

 

PAKET SREČK

Majhne radosti si zaslužijo veliko pozornosti. Zato Loterija Slovenije ob posebnih priložnostih oblikuje zabave polne PAKETE SREČK. V vsakem paketu vam srečko ali dve podarimo. Paket je tudi odlično darilo. Na voljo na specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije blizu vas.

Več

 

 

NOVOLETNA SREČA

Novoletna srečka je navdih za iskriva presenečenja pod novoletnim drevescem, z dobrimi željami pa najsrečnejša novoletna kombinacija, ki bo vsakogar osrečila.

Vsaka srečka je namreč dobitna, svoj kanček veselja k novoletnemu vzdušju pa bo pričaralo še pet glavnih dobitkov po 10.000 €. Že na daleč drugačna in večja od drugih srečk je lahko lepo voščilo, ki bo zagotovo prineslo veliko prazničnih radosti.

Več

 

 


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies